Bioscoopontwerp

  • design
  • plan
  • bouw
Verbouw of nieuwbouw, het maakt niet zoveel uit vanaf welk startpunt we het ontwerp maken. U loopt met een idee rond. Als u inspiratiebeelden heeft die de juiste sfeer uitdrukken, helpt dit bij de totstandkoming van het ontwerp. Op basis van wensen, budget en mogelijkheden wordt een 3D ontwerp gemaakt. Dit wordt gepresenteerd in fotorealistische 3D beelden of als u dit wenst, in bewegend beeld (youtube link). Het ontwerp wordt op basis van uw feedback gewijzigd en verbeterd, tot dat het helemaal naar wens is vormgegeven.  
Deze fase kan door StudioHercules of door derden, bijvoorbeeld aannemer, worden opgepakt. Denk hieraan aan 2D tekeningen met maatvoering zoals plattegrond, lichtplan, relevante doorsnede, wandopbouw, maar ook welke apparatuur aangeschaft moet worden. Door ons deze fase te laten maken blijft minder ruimte voor interpretatie en eigen invulling over voor de betrokken aannemers. Dit komt de kwaliteit van het resultaat ten goede.    

Het aanbesteden en bouwbegeleiden kan door StudioHercules worden opgepakt, of u kunt met het ontwerp en de 2D uitwerking, zelf de uitvoering organiseren.

 

 

"Ik wil dat je de bios inloopt en denkt: wat gaaf! Dan zet je een film aan en je denkt helemaal: wauw!"
Architect Maarten Hercules van Studio Hercules
Maarten Hercules
architect

Met 15 jaar ervaring in studiotechniek, wordt akoestiek gecombineerd met interieurarchitectuur om hoogwaardige bioscoopomgevingen mogelijk te maken. 
StudioHERCULES streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit voor een perfecte thuisbioscoop-ervaring door een ontwerp samen te stellen waarin prioriteit wordt gegeven aan: comfort en meubilair, apparatuur en techniek, akoestische absorptie en isolatie, materialisatie en bouwtechniek.

Als architectect is StudioHERCULES verantwoordelijk voor een home cinema die u niet alleen een heerlijke bioscoopervaring geeft, maar ook nadenkt over onderhoud, duurzaam en luxe materiaalgebruik, hoogwaardige bouwtechniek en prettig gebruiksgemak.