Bioscoopstoelen

StudioHercules ontwerpt graag met de hoogst vindbare kwaliteit producten. Een avondje bingewatchen of gamen betekent gauw dat je uren lang op dezelfde plek zit. Een StudioHercules-bioscoop is daarom voorzien van de beste stoelen. Comfortabel, gebruiksvriendelijk, en in speciale uitvoeringen leverbaar.
Voor een echte bioscoopervaring schakel je meerdere stoelen met klapzitting aan elkaar. Deze theaterstoel van uitstekende kwaliteit is in rood en zwart leverbaar en is voorzien van leuningen met bekerhouders. De hoofdsteun maakt deze stoel erg prettig om lang op te zitten.
Zoek je echte luxe, dan biedt de VIP-seat een ongeevenaarde bioscoopervaring. Deze comfortabele bioscoopstoel is in leer en stof verkrijgbaar in verschillende schakeringen. De VIP-bioscoopstoel is elektrisch verstelbaar, wat betekent dat de voetensteun en rugsteun afzonderlijk bediend kunnen worden. Daarnaast biedt de armsteun een bekerkoeler, een klein lampje en slotfunctie om tijdens de film niet per ongeluk de stoel te verstellen en een USB lader voor je telefoon. Deze automatische recliner is in het bijzonder geschikt voor een mancave of game room. Deze bioscoopstoel is in alle denkbare opstellingen te verkrijgen, zoals een loveseat of bank met opklapbare armsteunen.

Uitvoering van een luxe home cinema